OVER ONS

Familiebedrijf

Slaapspecialist de Bedweter in Lunteren 

 

Na dat in 1992 de deuren van de Bedweter zijn geopend in Lunteren door Nico en Helma Wolfswinkel is het snel gegaan. Na ruim 22 jaar is de Bedweter niet meer weg te denken in Lunteren en omgeving. In de begin jaren waren ook al de familieleden zeer actief binnen het bedrijf. Tegenwoordig met één van de zoons en een neef in het bedrijf, kunnen wij spreken van een echt familiebedrijf.

Klik hier voor onze klantbeoordelingen.

 

Beddenspeciaalzaak de Slaapmaker in Huizen

De Slaapmaker is al bijna 21 jaar een begrip in Huizen. Al 21 jaar staat de klant  voorop! In december 2012 hebben wij (familie Wolfswinkel) de Slaapmaker overgenomen. Deze prachtige manier van werken waar persoonlijk advies hoog in het vaandel staat voeren wij in één lijn door.

Klik hier voor onze klantbeoordelingen.

Service

Wij bezorgen en plaatsen kosteloos alles zelf. Het grote voordeel is dat wij u als klant kennen en precies weten wat uw wensen zijn. Wij zijn zeer flexibel met het plannen van bezorg afspraken, zo kunnen wij het voor u zo gunstig mogelijk inplannen op de dag en tijdstip dat het u uitkomt. Mocht het zo zijn dat iets niet helemaal naar wens is, kunnen wij vaak de zelfde dag nog kosteloos langs komen om service te verlenen. Wij zorgen altijd dat u uiteindelijk te vrede bent met uw aankoop. Een goede service staat bij ons voorop!